Kotletky naklepeme, osolíme, opepříme, okořeníme grilovacím kořením a natřeme olejem – necháme uležet v lednici asi 2 hodiny. Vymažeme pekáček a poklademe plátky cibule, na ně položíme maso a na každou kotletku dáme omajdu ze zakysané smetany smíchanou s hořčicí. Celé zakapeme olejem.
Pečeme zakryté asi 30 minut, pak odkryjeme a dopečeme.
Kotletky očistíme od viditelného tuku, osolíme, opepříme a vložíme do pekáče. Podlijeme trochou vroucí vody, přikryjeme…
více o Jehněčí kotletky s petrželkou
Nejprve připravíme kvásek. Do vlažného mléka rozdrobíme droždí, přidáme cukr a na teplém místě necháme vzejít. Do mísy…
více o Těsto na pizzu podle Moniky
Omyté jahody zbav stopky, vlož do mixéru , přidej zmrzlinu , cukr a polovinu mléka. Vše rozmixuj , dolij mléko a ještě…
více o Zmrzlinový koktejl s jahodami
Vepřová játra omyjeme a připravíme si slabší plátky. Potom je osolíme a opepříme a nastrouhaným česnekem je pomažeme na…
více o Vepřová játra obalovaná