Kotlety omyjeme, osušíme, naklepeme, osolíme a opepříme. Na okrajích je na několika místech nařízneme, aby se nekroutily. Houby očistíme a nakrájíme na kousky. V hlubší pánvi rozehřejeme olej a kotlety z obou stran zprudka opečeme. Do výpeku dáme na kostičky nakrájenou cibuli a houby, za stálého míchání orestujeme. Zaprášíme hladkou moukou, promícháme a ještě chvíli dusíme. Potom vše zalijeme vývarem, promícháme, vložíme zpět kotlety a dusíme asi 20 minut. Na talířích maso přelijeme houbovou omáčkou a jako přílohu zvolíme brambory.
Vše dáme do mísy a vypracujeme nejlépe elektrickým ručním šlehačem. Až se těsto přestane lepit na stěny mísy je hotové.…
více o Rybízový koláč s polevou
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí…
více o Opravdu domácí tatarská omáčka