Kotlety nařízneme, naklepeme, osolíme, obalíme v paprice a mouce, a na oleji se zpěněnou cibulkou opečeme.
Zalijeme vařící vodou zvolna dusíme do měkka. Měkké zalijeme smetanou rozšlehanous troškou mouky a vše ještě krátce povaříme. Podáváme s těstovinou, rýží nebo brambory.
Maso očistíme, omyjeme a důkladně osušíme. Ze všech stran osolíme, a poválíme v hladké mouce (přebytek otřepeme). Maso…
více o Editina myslivecká svíčková
Žloutky ušleháme s cukrem, horkou vodou, zlehka vmícháme mouku s práškem do pečiva, nakonec lehce vmícháme sníh z bílků…
více o Jahodovo-rebarborové řezy
Z mouky, cukrů, tuku,žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu…
více o „Paličkové" linecké cukroví
Cibuli nakrájíme na jemno, z vajec vyrobíme vejce míchaná, špekáčky a okurky rozřízneme podélně na čtvrtiny. Plátky…
více o Španělské ptáčky podle mamky