Kotlety naklepeme, brambory oloupeme a nakrájíme na plátky asi půl cm silné. Oloupeme cibuli a nakrájíme ji na kolečka.
Do zapékací misky naskládáme brambory s cibulí a posolíme. Na naskládané brambory položíme osolené a opepřené kotlety. Posypeme trochou cibule. Celé to zalijeme smetanou ke šlehání a dáme péct do trouby.
Asi po 40 minutách vyndáme maso a necháme brambory změknout. Poté vrátíme maso, přikryjeme a necháme dalších 20 minut dopéct.
Uvařená vejce, hermelín a eidam nastrouháme na hrubém struhadle. Papriku a cibuli nakrájíme na drobné kostičky, přidáme…
více o Barevný hermelínový salát
Suroviny zpracujeme na hladké těsto, které necháme v chladu odležet. Těsto vyválíme na tloušťku 3 až 4 mm a vykrajujeme…
více o Linecké pečivo se sladidlem
Uvařené salko dáme do mísy, přidáme rozměklé máslo a rozmixujeme. Poté přisypeme sáček burizonů a promícháme. Z hmoty…
více o Burizonový chlebíček ze Salka