Pekáč (zapékací misku) vymažeme olejem a poklademe kolečky cibule. Na ni položíme naklepané, osolené a opepřené kotlety a posypeme je nahrubo nastrouhaným sýrem. Vložíme do trouby. Až se sýr rozteče, zalijeme šlehačkou a pečeme dorůžova. Podáváme s bramborami a zeleninovým salátem.
Maso omyjeme, prošpikujeme nudličkami párků, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájenou nadrobno osmažíme na oleji, maso na…
více o Frankfurtská hovězí pečeně
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, posypeme vegetou, promícháme a necháme odležet alespoň 1 hodinu. Potom orestujeme na…
více o Kuřecí maso v sýrové omáčce
Cukr, vejce vyšleháme, postupně přiléváme mléko a olej. Pak přidáme přesnídávku a nakonec mouku s práškem do pečiva.
…
více o Rychlé řezy z přesnídávky
Plátky krkovičky jemně rukou (pěstí) naklepeme, z osou stran lehce osolíme, opepříme. Jednu stranu posypeme troškou…
více o Dušená krkovička se zeleninou