3.65
Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Potřeme kořením na křidélka rozmíchaným v oleji a dáme opéct zprudka z obou stran… více o Vepřové plátky po čínsku
Křidýlka potřeme sójovou omáčkou a mírně je osolíme a opepříme. Smažíme je na rozpáleném oleji asi 15 minut. Na jiné… více o Kuřecí křidýlka po čínsku
Na oleji zpěníme med se sójovou omáčkou. Přidáme na nudličky nakrájené kuřecí maso, osolíme, opepříme, přidáme kari a… více o Banánové kuře po čínsku
Knedlíky patří neodmyslitelně k české kuchyni. Samozřejmě lze koupit už hotové nebo si pomoci… Celý článek
Pokud věříte v sílu přírodních léků a při nachlazení nebo různých virózách saháte po cibuli,… Celý článek
Zatímco ostatní těsta se míchají a různě hnětou, to odpalované musíte před pečením ještě… Celý článek
Přestože název zní trochu morbidně, kosti svatých nejsou nic jiného než dávné a tradiční… Celý článek
Všechno smícháme, nalijeme na plech s vyšším okrajem a upečeme. Vychladlé polijeme čokoládovou polevou. Jednoduché,… více o Kokosovník
Celá vejce s cukrem dobře ušleháme do pěny, pak přidáváme pudinkové prášky a prášek do pečiva, a ještě prošleháme.… více o Pudinková bábovka
Smícháme mouky a práškem do pečiva (přidáme 1 lžíci medu a 1/2 hrnku vody), promícháme, ať je z toho husté těstíčko.… více o Řecké smažené banány s medem, bez vajec
Jde v podstatě o klasické řízky. Vtip je v tom, že do strouhanky najemno nastrouháme tvarůžky. Takže maso naklepeme,… více o Voňavé řízky
Suroviny na nálev dáme do vody a uvedem do varu, přidáme ocet a necháme přejít varem. Do kadé sklenic dáme kopr, 3… více o Nálev na okurky od Horňanských
V míse utřeme máslo s polovinou cukru do pěny. Pak postupně přidáváme vejce, kysanou smetanu, rozinky, ořechy a mouku s… více o Pomerančová bábovka
Máslo utřeme s cukrem, solí a vanilkovým cukrem do pěny. Přidáme vejce a opět třeme do pěny, přisypeme mouku, ořechy a… více o Lískové placičky
Heru utřeme s cukrem a vejci do pěny. Přidáme mouku s kypřícím práškem a špetkou soli.Čokoládu posekáme na menší kousky… více o Pravé americké cookies
Filety osolíme, opepříme, obalíme v mouce a osmažíme na oleji. Cibuli najemno pokrájíme, česnek pokrájíme na slabé… více o Pangasius na listovém špenátu se smetanou
1. Z křídel odřízněte špičky a v kloubu je rozpůlte. 2. Osušte, osolte a smažte v dostatečném množství oleje dozlatova… více o Buvolí křídla
uvařenou čočku rozmxovat a vše promíchat zkusit přídat např. petrřelku, pár kapek citronu, tofu podávat s rozpečenou… více o Čočková pomazánka
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, vmícháme olej, vodu, aroma, mouku s kypřidlem, dobře promícháme a nakonec vmícháme… více o Jahodový koláč (buchta) s tvarohovým krémem