Na dno zapékací misky nakrájíme proužky cibule, na ni položíme osolené, opepřené a nenaklepané kotlety. Pokryjeme proužky barevných paprik, žampionů a slaniny. Zalijeme sladkou smetanou a strčíme do trouby zapéct. Před dopečením posypeme strouhaným sýrem a necháme dojít. Podáváme s bramborem.
Z 0,5 kg hladké mouky, jednoho vejce, mléka a kvasnic uděláme kynuté těsto, do kterého navíc přidáme lžíci oleje a dáme…
více o Pončiky – Ukrajinské pirohy
Kuře omyjeme, rozčtvrtíme a položíme na plech politý trochou oleje. Kuře osolíme a posypeme grilovacím kořením z obou…
více o Vávrovo pečené kuře s brambory
Na oleji zpěníme cibulku, přidáme na jemno nastrouhanou mrkev a petržel (od obojího cca stejné množství jako cibule) a…
více o Jednoduchá rajská polévka