Na sádle osmahneme mírně naklepané osolené kotlety, až se maso zatáhne. Kotlety vyjmeme z pánve a na výpeku osmahneme najemno nakrájenou cibuli, zasypeme kořením a přidáme hořčici a 3 dl piva. Vrátíme kotlety do pánve, zakryjeme a dusíme na mírném ohni. Když je maso měkké, vyjmeme ho z pánve a omáčku zahustíme záklechtkou z piva a mouky. Dobře provaříme, aby se ztratila moučná chuť. Kotlety poté vrátíme do omáčky a podáváme s čerstvým chlebem. Dobrou chuť!
Koleno vaříme hodinu ve slané vodě s bobkovým listem a novým kořením. Po vyjmutí uděláme do kůže pár podélných zářezů…
více o Pečené koleno v pivní marinádě
Svaříme 0,5l mléka s máslem, dokud se máslo nerozpustí. Necháme mírně zchladnout a posléze přidáme vanilkový cukr a rum…
více o Máslový ležák proti depresi
Nejprve si naložíme sójové maso do nálevu připraveného z rozšlehaného vajíčka, škrobu a vody. Nálev dochutíme sójovou…
více o Vegetariánské Kung Pao Asie
Kotlety osolíme, opepříme. Obalíme ve strouhance, ve vejci a dáme smažit na pánev do růžova. Do pekáčku nebo zapékací…
více o Obrácené řízky na zelenině
Na vepřovém sádle si osmahneme cibuli, přidáme na drobno nakrájenou kapustu, promícháme, přidáme sůl, protlačený česnek…
více o Kapustový prívarok podle mě