Na sádle osmahneme mírně naklepané osolené kotlety, až se maso zatáhne. Kotlety vyjmeme z pánve a na výpeku osmahneme najemno nakrájenou cibuli, zasypeme kořením a přidáme hořčici a 3 dl piva. Vrátíme kotlety do pánve, zakryjeme a dusíme na mírném ohni. Když je maso měkké, vyjmeme ho z pánve a omáčku zahustíme záklechtkou z piva a mouky. Dobře provaříme, aby se ztratila moučná chuť. Kotlety poté vrátíme do omáčky a podáváme s čerstvým chlebem. Dobrou chuť!
Koleno vaříme hodinu ve slané vodě s bobkovým listem a novým kořením. Po vyjmutí uděláme do kůže pár podélných zářezů…
více o Pečené koleno v pivní marinádě
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, posypeme vegetou, promícháme a necháme odležet alespoň 1 hodinu. Potom orestujeme na…
více o Kuřecí maso v sýrové omáčce
Žloutky a cukr vyšleháme do bělavé pěny a vmícháme 150 g nutelly. Z bílků ušleháme tuhý sníh a střídavě s moukou ho…
více o Piškotová roláda s nutellou
Formu vyložíme pečícím papírem, který zlehka vymažeme máslem. Tři (nebo čtyři) banány podélně rozkrojíme a naskládáme…
více o Banánový koláč se smetanou