Kotlík albánský

3.22

hodnoceno: 18
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 2
      ks cibule
    • 500
      g brambory
    • 1
      ks celer
    • sůl
    • 1
      ks mrkev
    • olivový olej
    • 1
      ks petržel
    • 100
      g balkánský sýr
    • pepř mletý
    • 150
      g špenát
    • 150
      ml smetana
    • 100
      g kukuřice
    • 250
      g jehněčí maso

Postup přípravy receptu

  • Na olivovém oleji osmažíme cibuli a po chvíli přidáme jehněčí maso. Vložíme 500 g brambor, mrkev, celer a petržel. Podlijeme vodou, přidáme kukuřici a sekaný špenát a dusíme. Když zelenina změkne, přidáme smetanu a nakrájený balkánský sýr.
Zařazení: Jehněčí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: