Kotlíkový babguláš

3.57

hodnoceno: 14
Příprava: 200 minut
Porce: 14
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • sůl
    • 1
      ks mrkev Větší
    • 3
      ks bobkový list
    • 4
      ks nové koření
    • 1000
      g fazole
    • tmavá jíška
    • 250
      g bramborové noky
    • 1
      ks klobása - uzená
    • 1
      kg červená cibule
    • 1
      ks uzené koleno
    • 6
      ks paprika - bílá
    • olej
    • pepř drcený

Postup přípravy receptu

  • Nakrajíme nadrobno cibuli a tři čtvrtě mrkve.
  • Vhodíme do kotlíku a restujeme do tmava, před koncem restování přidáme celé koleno, které předem zbavíme kůže.
  • Podlijeme horkou vodou, aby bylo koleno napůl ponořené a přidáme bobkový list a nové koření. Už to voní...
  • Vaříme pod poklicí a doléváme horkou vodou, přidáme postupně masox, sůl a pepř.
  • Papriky nakrájíme na krátké nudličky a přidáme ke kolenu. Papriky se musí rozvařit.
  • Jakmile se začne koleno oddělovat od kosti, vyjmeme a okrájíme.Vyndáme také 4 kuličky nového kořeni a 3 bobkové listy. Koleno rozkrájíme na menší kousky cca 1,5 cm. Nakrájené maso vložíme zpět.
  • Nakonec přidáme fazole a zbytek nadrobno nakrájené mrkve. Uvaříme do měkka a přidáme opečené kolečka klobásy a na půlky nakrájené noky. Doporučuji během vaření přidat malou lžicku chilli.
  • Zahustíme a hotovo! Dobrou chuť.
Zařazení: Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: