Vhodíme do kotlíku a restujeme do tmava, před koncem restování přidáme celé koleno, které předem zbavíme kůže.
Podlijeme horkou vodou, aby bylo koleno napůl ponořené a přidáme bobkový list a nové koření. Už to voní...
Vaříme pod poklicí a doléváme horkou vodou, přidáme postupně masox, sůl a pepř.
Papriky nakrájíme na krátké nudličky a přidáme ke kolenu. Papriky se musí rozvařit.
Jakmile se začne koleno oddělovat od kosti, vyjmeme a okrájíme.Vyndáme také 4 kuličky nového kořeni a 3 bobkové listy. Koleno rozkrájíme na menší kousky cca 1,5 cm. Nakrájené maso vložíme zpět.
Nakonec přidáme fazole a zbytek nadrobno nakrájené mrkve. Uvaříme do měkka a přidáme opečené kolečka klobásy a na půlky nakrájené noky. Doporučuji během vaření přidat malou lžicku chilli.
Na dno pekáčku nakapeme olivový olej, další patro bude cibule nakrájená na kolečka, další patro zelí (neždímám ho, aby…
více o Zapečené brambory – co dům dal
nakrájet maso na nudličky.zprudka osmažit na troše oleje,na to na kolečka nakrájenou cibuli,osolit,podlít a dusit.
pak…
více o Vepřové nudličky na kari
Brambory vložíme do hrnce s vodou a ve slupce vaříme doměkka. Měkké brambory slijeme, necháme vychladnout, oloupeme a…
více o Klasický bramborový salát
1) Jako první si vezmeme jednu velikou mísu, do které si zaděláme těsto na korpus. Smícháme tedy všechny ingredience na…
více o Domácí želatinový koláč