Vhodíme do kotlíku a restujeme do tmava, před koncem restování přidáme celé koleno, které předem zbavíme kůže.
Podlijeme horkou vodou, aby bylo koleno napůl ponořené a přidáme bobkový list a nové koření. Už to voní...
Vaříme pod poklicí a doléváme horkou vodou, přidáme postupně masox, sůl a pepř.
Papriky nakrájíme na krátké nudličky a přidáme ke kolenu. Papriky se musí rozvařit.
Jakmile se začne koleno oddělovat od kosti, vyjmeme a okrájíme.Vyndáme také 4 kuličky nového kořeni a 3 bobkové listy. Koleno rozkrájíme na menší kousky cca 1,5 cm. Nakrájené maso vložíme zpět.
Nakonec přidáme fazole a zbytek nadrobno nakrájené mrkve. Uvaříme do měkka a přidáme opečené kolečka klobásy a na půlky nakrájené noky. Doporučuji během vaření přidat malou lžicku chilli.
Lilky oloupeme a nakrájíme na kostičky. Osolíme a necháme 10 minut odležet. Lilek osušíme a opékáme je asi 15 minut v…
více o Africká lilková pomazánka
Cukr s vanilkovým cukrem třeme s vejci do pěny. Poté přidáme hladkou mouku spolu s práškem do pečiva, nevyšlehanou…
více o Šlehačková bábovka bez vážení