Kuřecí prsa pomeleme na masovém mlýnku jako sekanou, osolíme, opepříme, promícháme a necháme uležet. Mezitím na jemno nakrájíme kapii a promícháme se sýrem. Klobásu nakrájíme na širší (asi 1,5 cm) kolečka. Na kolečka klobásky dáme sýrovou hmotu s kapií (máme kuličku jako pingpongový míček) a tuto kuličku obalíme v masíčku. Jde to dobře mokrou rukou. Obalíme v mouce, vajíčku a strouhance a smažíme jako klasický řízek.
Z tohoto množství je asi 8 koulí velikosti tenisáku. Kdo má rád sýr a kuřecí, určitě si pošmákne a navíc to vypadá na talíři opravdu zajímavě!
Krém je nutno udělat den předem: jednu smetanu uvedeme do varu, nalámeme do ní bílou čokoládu, mírně vaříme asi 1 min.,…
více o Pařížské kostky černobílé