Kuřecí prsa pomeleme na masovém mlýnku jako sekanou, osolíme, opepříme, promícháme a necháme uležet. Mezitím na jemno nakrájíme kapii a promícháme se sýrem. Klobásu nakrájíme na širší (asi 1,5 cm) kolečka. Na kolečka klobásky dáme sýrovou hmotu s kapií (máme kuličku jako pingpongový míček) a tuto kuličku obalíme v masíčku. Jde to dobře mokrou rukou. Obalíme v mouce, vajíčku a strouhance a smažíme jako klasický řízek.
Z tohoto množství je asi 8 koulí velikosti tenisáku. Kdo má rád sýr a kuřecí, určitě si pošmákne a navíc to vypadá na talíři opravdu zajímavě!
Smícháme mouku, cukr, prášek do pečiva a vejce. Přidáme nastrouhanou margot čokoládu a šlehačku. Pořádně propracujeme. …
více o Buchta s margot čokoládou
Do mletého masa dáme sůl, 1 celé vejce, asi 2 dcl mléka, pepř, popřípadě ještě jiné koření podle chuti, petrželku a…
více o Vepřové ragú z mletého masa
Penne uvaříme al dente podle předpisu. Na teflonové pánvi rozehřejeme máslo a přidáme hrášek a chřest nakrájený na 3cm…
více o Penne s hráškem a chřestem