Krabí tyčinky nasekáme nadrobno, smícháme s ostatními surovinami a směs dáme na hodinu do chladu. Tvarujeme malé bochánky, je-li třeba zahustíme směs hladkou moukou, obalíme je ve strouhance a smažíme ve vyšší vrstvě oleje.
Můžeme podávat s okurkovým salátem. 1 salátovou okurku nastrouháme nadrobno, smícháme se zbytkem zakysané smetany, kterou jsme použili do krabích koláčků, přisladíme cukrem, okořeníme pepřem a solí.
Krabí koláčky podáváme na listech ledového salátu.
Nivu utřeme s máslem (kombinace pomazánkového a normálního másla taky není špatná), doporučuji jemně nastrouhat a potom…
více o Ježek s nivovou pomazánkou
Do mletého masa dáme sůl, 1 celé vejce, asi 2 dcl mléka, pepř, popřípadě ještě jiné koření podle chuti, petrželku a…
více o Vepřové ragú z mletého masa
Máslo, koření a nastrouhanou citronovou kůru rozmícháme, přimícháme práškový cukr a žloutky. Z bílků a cukru ušleháme…
více o Skořicový koláč se švestkami