Krabí tyčinky nasekáme nadrobno, smícháme s ostatními surovinami a směs dáme na hodinu do chladu. Tvarujeme malé bochánky, je-li třeba zahustíme směs hladkou moukou, obalíme je ve strouhance a smažíme ve vyšší vrstvě oleje.
Můžeme podávat s okurkovým salátem. 1 salátovou okurku nastrouháme nadrobno, smícháme se zbytkem zakysané smetany, kterou jsme použili do krabích koláčků, přisladíme cukrem, okořeníme pepřem a solí.
Krabí koláčky podáváme na listech ledového salátu.
Maso, droby i nožku uvaříme, obereme, pokrájíme na kousky, svalovinu z nožek umeleme a vše promícháme. Přilijeme vývar…
více o Kašparova pikantní tlačenka
V hrnci na másle osmahneme nahrubo nastrouhanou mrkev.
Zalijeme vodou a přidáme nakrájené brambory (stačí jedna větší)…
více o Zeleninová polévka s drobením