Krabí tyčinky nasekáme nadrobno, smícháme s ostatními surovinami a směs dáme na hodinu do chladu. Tvarujeme malé bochánky, je-li třeba zahustíme směs hladkou moukou, obalíme je ve strouhance a smažíme ve vyšší vrstvě oleje.
Můžeme podávat s okurkovým salátem. 1 salátovou okurku nastrouháme nadrobno, smícháme se zbytkem zakysané smetany, kterou jsme použili do krabích koláčků, přisladíme cukrem, okořeníme pepřem a solí.
Krabí koláčky podáváme na listech ledového salátu.
Maso vymícháme spolu s vejcem, kořením a 1 dl vody. Zahustíme zelím a strouhankou a vytvarujeme hladké kulaté placičky,…
více o Sekane znojemske biftecky
Z mouky, másla, 125 g cukru, žloutku, mléka, vína, 1 lžičky mleté skořice a hřebíčku vypracujeme těsto, zabalené ve…
více o Skořicové sušenky s povidly