Krabí tyčinky nasekáme nadrobno, smícháme s ostatními surovinami a směs dáme na hodinu do chladu. Tvarujeme malé bochánky, je-li třeba zahustíme směs hladkou moukou, obalíme je ve strouhance a smažíme ve vyšší vrstvě oleje.
Můžeme podávat s okurkovým salátem. 1 salátovou okurku nastrouháme nadrobno, smícháme se zbytkem zakysané smetany, kterou jsme použili do krabích koláčků, přisladíme cukrem, okořeníme pepřem a solí.
Krabí koláčky podáváme na listech ledového salátu.
Cukr a žloutky ušleháme, postupně přidáme vše ostatní a zamícháme. Opatrně přidáme sníh.
Do vymazaného a vysypaného…
více o Rybízová buchta s čokoládou
Do mísy nakrájíme rajčata, cibuli, salám, přidáme uvařená a vychlazená vejce, majolku a podle chuti osolíme a opepříme.…
více o Rajčatový salát s vejci