Krabí tyčinky nakrájejte nadrobno. Nakrájejte najemno (nebo lehce rozmixujte) čtvrt menšího celeru a asi půlku pórku. Vše smíchejte. Přidejte asi půlku pomazánkového másla a půlku malé skleničky majonézy. Vše zamíchejte. Lehce osolte a opepřete. Někdy není třeba solit vůbec, záleží, jaké jsou tyčinky. Nakonec přidejte půlku menšího vymačkaného citronu. Pomazánka nesmí mít suchou konzistenci.
Nechte alespoň 30 minut odležet. Podávejte nejlépe s bagetkou.
Krabí tyčinky necháme rozmrazit, pokrájíme na drobné kousky, přidáme nakrájená nebo nastrouhaná vajíčka, promícháme s…
více o Jednoduchá krabí pomazánka
Z 0,5 kg hladké mouky, jednoho vejce, mléka a kvasnic uděláme kynuté těsto, do kterého navíc přidáme lžíci oleje a dáme…
více o Pončiky – Ukrajinské pirohy
Vše dáme do mísy a vypracujeme nejlépe elektrickým ručním šlehačem. Až se těsto přestane lepit na stěny mísy je hotové.…
více o Rybízový koláč s polevou
Nejprve si naložíme sójové maso do nálevu připraveného z rozšlehaného vajíčka, škrobu a vody. Nálev dochutíme sójovou…
více o Vegetariánské Kung Pao Asie