Celer řádně očistíme, nakrájíme na velmi tenké kratší nudličky a na rozpuštěném másle krátce orestujeme, zalijeme šťávou z ananasové konzervy a vaříme tak dlouho, až se téměř celá šťáva vyvaří. Dušený celer dáme stranou, aby vychladnul. Konzervovaný ananas a tyčinky Surimi nakrájíme na kousky, smícháme s prochladlým celerem, vmícháme majonézu, osolíme a lehce promícháme. Pokud jsou suroviny nakrájeny hruběji, je vhodný k plnění zeleniny – rajče, paprika, grilovaný lilek apod. Pokud se podaří vše nakrájet najemno, je vhodný k mazání na pečivo.
Z 0,5 kg hladké mouky, jednoho vejce, mléka a kvasnic uděláme kynuté těsto, do kterého navíc přidáme lžíci oleje a dáme…
více o Pončiky – Ukrajinské pirohy
Vše dáme do mísy a vypracujeme nejlépe elektrickým ručním šlehačem. Až se těsto přestane lepit na stěny mísy je hotové.…
více o Rybízový koláč s polevou
Nejprve si naložíme sójové maso do nálevu připraveného z rozšlehaného vajíčka, škrobu a vody. Nálev dochutíme sójovou…
více o Vegetariánské Kung Pao Asie