Celer řádně očistíme, nakrájíme na velmi tenké kratší nudličky a na rozpuštěném másle krátce orestujeme, zalijeme šťávou z ananasové konzervy a vaříme tak dlouho, až se téměř celá šťáva vyvaří. Dušený celer dáme stranou, aby vychladnul. Konzervovaný ananas a tyčinky Surimi nakrájíme na kousky, smícháme s prochladlým celerem, vmícháme majonézu, osolíme a lehce promícháme. Pokud jsou suroviny nakrájeny hruběji, je vhodný k plnění zeleniny – rajče, paprika, grilovaný lilek apod. Pokud se podaří vše nakrájet najemno, je vhodný k mazání na pečivo.
Nakrájenou rebarboru dáme do většího kastrolu a přidáme 200 g cukru. Přivedeme do varu, oheň stáhneme a za častého…
více o Jahodovo-rebarborové tiramisu
Čočku jsem si přes noc namočila. Následující den jsem slila vodu, zalila novou, přidala bobkový list, tymián a dala…
více o Talianska šošovicová polievka