Naporcovaného králíka osolíme, česnek nastrouháme a králíka potřeme po všech stranách.
Smícháme hladkou mouku a grilovací koření a kralíka obalíme. Osmahneme cibuli, na cibulku dáme králíka a podlijeme vodou, kterou trochu osolíme a dáme přikryté upéct do trouby.
Na rozpečeného králíka nakrájíme plátky másla a dopékáme bez přikrytí.
Z 0,5 kg hladké mouky, jednoho vejce, mléka a kvasnic uděláme kynuté těsto, do kterého navíc přidáme lžíci oleje a dáme…
více o Pončiky – Ukrajinské pirohy
Hrách si den předem namočíme a v té stejné vodě druhý den uvaříme do měkka, popř. rozvaříme. Mezitím si na trošce oleje…
více o Hrachová polévka s klobásou
Párky na konci nařízneme asi 5 cm do křížku. Listové těsto rozválíme na tenký plát a nakrájíme po délce na osm pruhů.…
více o Vídeňské párky v těstíčku