Králík (kuře) se zelím

3.33

hodnoceno: 3
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • cibule
    • sůl
    • slanina
    • šlehačka
    • kysané zelí
    • králík nebo kuře
    • koření
    • 1
      ks krenex malý
    • 3
      ks jablka 2–3

Postup přípravy receptu

  • Slaninu nakrájíme na kostičky a necháme ji vysmahnout. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, kterou necháme zesklovatět, pak kyselé zelí. Promícháme a odstavíme.
  • Do pekáče dáme zelí, 1 malý krenex, 2–3 nahrubo nastrouhaná jablka a zamícháme. Králíka osolíme, okořeníme podle chuti. Polovinu zelí necháme pod králíkem a polovinu navršíme na něj. Zalijeme šlehačkou a pečeme doměkka.
  • Příloha: bramborový knedlík.
Zařazení: Králičí Drůbeží

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: