Slaninu nakrájíme na kostičky a necháme ji vysmahnout. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, kterou necháme zesklovatět, pak kyselé zelí. Promícháme a odstavíme.
Do pekáče dáme zelí, 1 malý krenex, 2–3 nahrubo nastrouhaná jablka a zamícháme. Králíka osolíme, okořeníme podle chuti. Polovinu zelí necháme pod králíkem a polovinu navršíme na něj. Zalijeme šlehačkou a pečeme doměkka.
Česnek prolisujeme do misky, přidáme hořčici, na jemno nastrouhaný eidam a majonézu. Vše dobře promícháme. Dochutíme…
více o Česneková pomazánka se sýrem
Oloupané brambory a vejce nastrouháme na hrubém struhadle, okurky na jemném, cibuli najemno nakrájíme, přidáme hořčici,…
více o Chlebíčky z mléčného baru
*Množství surovin je na formu 20cm širokou.
Perníky nakrájíme na plátky široké cca 1cm,které naskládáme vedle sebe do…
více o Perník z perníků – nepečený