Slaninu nakrájíme na kostičky a necháme ji vysmahnout. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, kterou necháme zesklovatět, pak kyselé zelí. Promícháme a odstavíme.
Do pekáče dáme zelí, 1 malý krenex, 2–3 nahrubo nastrouhaná jablka a zamícháme. Králíka osolíme, okořeníme podle chuti. Polovinu zelí necháme pod králíkem a polovinu navršíme na něj. Zalijeme šlehačkou a pečeme doměkka.
V páře uvaříme pudink v půl litru vody, žloutky, vanilkový cukr, citron. Necháme vychladnout. Ušleháme máslo s cukrem,…
více o Bruselák s citronovým krémem
Změklý tuk smícháme s moukou a zakysanou smetanou. Vypracujeme těsto, které necháme 1hod odpočinout v potravinové fólii…
více o Tvarohové šátečky ze zakysanky
1. Do mísy dáme všechny suché ingredience. Kakao je dobré prosít přes sítko, aby se nevytvořily hrudky. Všechny suché…
více o Perník s čokoládou a kokosem