Maso vykostíme, uvaříme a nakrájíme na nudličky. Na pánvi rychle osmahneme. Přisypeme nakrájenou zeleninu – cibuli, pórek, česnek, cuketu, patizon nebo kedlubnu, papriku. Můžeme také použít hotovou zmrazenou směs na čínu. Všechno krátce opečeme. Okořeníme zázvorem, osolíme, opepříme. Ve vodě rozmícháme sójovou omáčku a škrob. Vlijeme na pánev, zamícháme a minutku podusíme. Podáváme s rýží, můžeme posypat opraženými burskými oříšky.
Nudle uvaříme v osolené vodě se lžící oleje. Uvařené scedíme, osmažíme na oleji a dáme do tepla. Zpěníme cibuli a pórek…
více o Smažené nudle na čínský způsob
Oloupané brambory a vejce nastrouháme na hrubém struhadle, okurky na jemném, cibuli najemno nakrájíme, přidáme hořčici,…
více o Chlebíčky z mléčného baru
Tvaroh vymícháme s máslem, přidáme rozmačkané olejovky i s olejem, jemně nakrájenou cibuli, osolíme, opepříme, přidáme…
více o Toast andaluského rybáře
1. V mělké nádobě smícháme dohromady med, sojovou omáčku, balsamikový ocet, zázvor, česnek s 1 lžící olivového oleje.…
více o Mahi-mahi v zázvorové glazuře
Na pánvičce rozehřejeme olej, přidáme rozdrobené droždí, rozpustíme ho a mícháme dokud nezrůžoví a nezačne se drobit.…
více o Drožďové knedlíčky do polévky