Buřty na černém pivu Špekáčky (pokud nejsou v přírodním střívku) oloupejte, nakrojte podélně do dvou třetin výšky a do zářezů vložte po dvou… více o Buřty na černém pivu
Buřty na černém pivu Do kastrůlku dáme trošičku sádla, rozpustíme a přidáme cibulku. Oloupané buřtíky přihodíme do pekáčku a po chvilce… více o Buřty na černém pivu
Krkovička na černém pivu Trochu silnější plátky krkovičky lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Pekáček vymažeme sádlem a vyložíme anglickou… více o Krkovička na černém pivu
Dobroty z Plzeňska: Víte, co je šláchorec, štrachanda, kočičí… Plzeňský kraj nenabízí jen výborné pivo, přestože je jím místní gastronomie hodně ovlivněná.… Celý článek
Nejkrásnější velikonoční cukroví: Inspirujte se tipy, jak ho… Krásně nazdobené cukroví nemusíte dělat jen na Vánoce. Pokud máte rádi kreativní tvoření,… Celý článek
Od pondělí do pátku: Syté večeře do 30 minut na stole. A zbyde i… Neztrácejte zbytečně čas v kuchyni! Máme pro vás pět rychlých večeří na všední dny, které… Celý článek
Domácí pesto 8x jinak: Z medvědího česneku, bazalky a dalších… Uvařit kvalitní těstoviny a smíchat je s pestem trvá jen chvilku, přitom jde o skvělé jídlo.… Celý článek
Slavnostní věnečky Těsto: olej a vodu svaříme. Přidáme hladkou mouku a upálíme na hustou kaši - nesmí se lepit na vařečku. Po vychladnutí… více o Slavnostní věnečky
Postrouhané tvarohové řezy Těsto: vše uválíme dohromady a třetinu těsta dáme ztuhnout do ledničky, zbylé těsto rozprostřeme na vymaštěný plech. … více o Postrouhané tvarohové řezy
Špenátovo-sýrový quiche se smetanou Sůl, vejce máslo a mouku zpracujeme na těsto, vytvarujeme kouli, zabalíme do folie a dáme do chladu. Troubu… více o Špenátovo-sýrový quiche se smetanou
Muffiny s bílou čokoládou vyšelháme vejce, vanilku, mléko přidáme mouku, rozpuštěné máslo, nasekanou čokoládu, maliny opatrně zamícháme pečeme… více o Muffiny s bílou čokoládou
Dunajské vlny s třešněmi Změklé máslo vyšleháme s oběma cukry do pěny. Do vzniklého krému zašleháme žloutky. Z bílků připravíme sníh. Do pěny… více o Dunajské vlny s třešněmi
Kokosové rafaelo Rozměklé máslo třeme s moučkovým cukrem a vanilkovým cukrem do pěny a postupně přidáme strouhaný kokos a mleté dědstké… více o Kokosové rafaelo
Cizrnová polévka Cizrnu vaříme do změknutí, asi 45 minut až hodinu. Na posledních 15 minut přidáme brambory. Na slanině osmažíme… více o Cizrnová polévka
Hummus Cizrnu přelijeme studenou vodou a necháme nejméně 12 hodin nabobtnat. Pak cizrnu dáme do velkého hrnce a prudce vaříme… více o Hummus
Kynuté buchty od pí. Berouškové Mouku lehce prosolit, kvásek do mouky, zybtek dodám a zpracuji do vlastního těsta a nechám kynout asi hodinu. Mléko… více o Kynuté buchty od pí. Berouškové
Pohádky Všechny suroviny na těsto smíchat a nechat odpočinout v lednici, poté vyválet a vykrajovat. Po upečení lepíme… více o Pohádky
Piškot s tvarohovou mřížkou Žloutky utřeme s cukrem, přidáme olej a třeme dále. Smícháme polohrubou mouku, prášek do pečiva a mléko - vše… více o Piškot s tvarohovou mřížkou
Zapečená rajčata s mozzarellou Troubu předehřejeme na 200 °C. Omytá rajčata nakrájíme na plátky. Misku vymažeme lžící oleje a na dno střídavě přes… více o Zapečená rajčata s mozzarellou