Králík po cikánsku

3.42

hodnoceno: 12
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 4
      ks brambory velké kusy
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      ks pórek
    • 1
      lžíce sádlo
    • 100
      g slanina
    • 1
      lžíce paprika
    • 200
      g klobása
    • 4
      ks feferonka
    • 1
      ks králičí hřbet a zadní běhy
    • 1
      sklenice zeleninové lečo

Postup přípravy receptu

  • Králíka prošpikujeme slaninou a osolíme. Zbytek slaniny nakrájíme na kostičky, rozškvaříme, přidáme sádlo, nakrájený pórek a feferonky. Chvíli podusíme, přidáme papriku, podlijeme vodou a přivedeme k varu. Do vařící směsi přidáme naporcovaného králíka. Dusíme téměř doměkka. Přidáme nakrájenou klobásu, brambory, zalijeme lečem a v troubě dopečeme doměkka. Podáváme s opečenými brambory.
Zařazení: Maso Králičí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: