Na oleji krátce osmahneme najemno nakrájenou cibuli, poprášíme ji sladkou paprikou a přidáme také najemno nakrájený česnek. Vložíme na kousky nakrájené králičí maso, osmahneme ho do světlé barvy a pak ho zalijeme několika lžícemi vody, aby se podusilo doměkka. Ke konci vaření přidáme oloupaná a pokrájená rajčata s rajčatovým protlakem a dovaříme doměkka. Směs dochutíme Solčankou a podáváme třeba s rýží.
Papriky pečeme na grilu do vytvoření černých skvrn. Poté je dáme do sáčku, kde vychladnou a změknou. Papriky oloupeme a…
více o Papriky pečené s rajčaty
Plátky brambor vaříme 10 minut. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme česnek, cibuli, opékáme 3-4 minuty. Na pánev přidáme…
více o Brambory s mandlemi a roketou
1. Do mísy nasypeme polohrubou mouku, uděláme důlek kam dáme špetku soli, trochu teplého mléka a kvasnice. Necháme…
více o Kynuté knedlíky z mikrovlnky
1. Pórek okrájejte tak, aby vám zbyly pouze bílé a světle zelené části. Dobře opláchněte a nakrájejte na 5 cm kousky.
…
více o Pórkovo-bramborová polévka