Na oleji krátce osmahneme najemno nakrájenou cibuli, poprášíme ji sladkou paprikou a přidáme také najemno nakrájený česnek. Vložíme na kousky nakrájené králičí maso, osmahneme ho do světlé barvy a pak ho zalijeme několika lžícemi vody, aby se podusilo doměkka. Ke konci vaření přidáme oloupaná a pokrájená rajčata s rajčatovým protlakem a dovaříme doměkka. Směs dochutíme Solčankou a podáváme třeba s rýží.
Papriky pečeme na grilu do vytvoření černých skvrn. Poté je dáme do sáčku, kde vychladnou a změknou. Papriky oloupeme a…
více o Papriky pečené s rajčaty
Česnek prolisujeme do misky, přidáme hořčici, na jemno nastrouhaný eidam a majonézu. Vše dobře promícháme. Dochutíme…
více o Česneková pomazánka se sýrem