Mezitím na pánvi a olivovém oleji začneme dusit zmraženou čínskou zeleninu, kterou podlijeme zeleninovým bujónem. Přidáme nakrájené žampiony na plátky, celý obsah pokmínujeme drceným kmínem a dusíme cca 15 minut.
Až je rýže uvařená, dáme do hrnce lžičku másla a na něj nasypeme rýži. Přidáme podušenou zeleninu, promícháme a již nevaříme. Podlijeme trochou smetany, opepříme, přidáme sušenou petržel, sladkou papriku a špetku skořice (opravdu jen špetka stačí, ale bez ní by to nebylo ono). Dosolíme dle chuti.
Kuře omyjeme, rozčtvrtíme a položíme na plech politý trochou oleje. Kuře osolíme a posypeme grilovacím kořením z obou…
více o Vávrovo pečené kuře s brambory
Uvařená vejce, hermelín a eidam nastrouháme na hrubém struhadle. Papriku a cibuli nakrájíme na drobné kostičky, přidáme…
více o Barevný hermelínový salát
Kotletky naklepeme, osolíme, opepříme, okořeníme grilovacím kořením a natřeme olejem - necháme uležet v lednici asi 2…
více o Kotletky v hořčicové omajdě