Mezitím na pánvi a olivovém oleji začneme dusit zmraženou čínskou zeleninu, kterou podlijeme zeleninovým bujónem. Přidáme nakrájené žampiony na plátky, celý obsah pokmínujeme drceným kmínem a dusíme cca 15 minut.
Až je rýže uvařená, dáme do hrnce lžičku másla a na něj nasypeme rýži. Přidáme podušenou zeleninu, promícháme a již nevaříme. Podlijeme trochou smetany, opepříme, přidáme sušenou petržel, sladkou papriku a špetku skořice (opravdu jen špetka stačí, ale bez ní by to nebylo ono). Dosolíme dle chuti.
Maso rozklepeme přes folii posolíme z obou stran, opepříme a na druhé straně je posypeme polévkovým kořením.
Kuřecí…
více o Smažená kuřecí prsíčka naruby
Přebrané, oprané a namočené fazole uvaříme doměkka (nerozvaříme) a necháme vychladnout. Scedíme je, v míse smícháme s…
více o Fazolový salát se slaninou
Opražíme nasucho housku nakrájenou na kostičky v troubě dozlatova. Cibulku nasekáme najemno, zpěníme na másle, přidáme…
více o Kuře pečené s jemnou nádivkou
Mléko společně s kakaem a skořicí přivedeme k varu, poté odstavíme a necháme vychladnout. Jablka oloupeme a nastroháme…
více o Kakaový moučník s jablky
Velkou cibuli nakrájíme najemno a na másle zpěníme. Přidáme nadrobno nakrájenou kořenovou zeleninu (dávám mraženou směs…
více o Dobrá zeleninová polévka