Mezitím na pánvi a olivovém oleji začneme dusit zmraženou čínskou zeleninu, kterou podlijeme zeleninovým bujónem. Přidáme nakrájené žampiony na plátky, celý obsah pokmínujeme drceným kmínem a dusíme cca 15 minut.
Až je rýže uvařená, dáme do hrnce lžičku másla a na něj nasypeme rýži. Přidáme podušenou zeleninu, promícháme a již nevaříme. Podlijeme trochou smetany, opepříme, přidáme sušenou petržel, sladkou papriku a špetku skořice (opravdu jen špetka stačí, ale bez ní by to nebylo ono). Dosolíme dle chuti.
Uděláme si klasické palačinky. Zelí uvaříme přidáme na kostičky nakrájené uzené a nasekané houby (podušené). Palačinky…
více o Palačinky se zelím a uzeným
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na plátky. Pokapeme octem, osolíme, opepříme, přidáme špetku cukru.…
více o Bramborový salát s okurkou