Mezitím na pánvi a olivovém oleji začneme dusit zmraženou čínskou zeleninu, kterou podlijeme zeleninovým bujónem. Přidáme nakrájené žampiony na plátky, celý obsah pokmínujeme drceným kmínem a dusíme cca 15 minut.
Až je rýže uvařená, dáme do hrnce lžičku másla a na něj nasypeme rýži. Přidáme podušenou zeleninu, promícháme a již nevaříme. Podlijeme trochou smetany, opepříme, přidáme sušenou petržel, sladkou papriku a špetku skořice (opravdu jen špetka stačí, ale bez ní by to nebylo ono). Dosolíme dle chuti.
Cukry, žloutky a máslo vyšleháme, přidáme citrónovou kůru se šťávou, jogurt, smetanu, mouku a nakonec ušlehaný bílek.…
více o Citrónovo-vanilkový pudink
Nejprve připravíme americké brambory (smažíme ve fritovacím hrnci, ale lépe v troubě "nasucho"), dále pokrájíme kuřecí…
více o Zapékaná špenátová miska
Celer, mrkev, petržel a cibuli nakrájíme na střední kostky. Maso očistíme a nakrájíme na větší kostky. Koření svážeme…
více o Kančí ragú se šípkovou omáčkou
Zhladké mouky ,tvarohu a soli vypracujeme jemné těsto. Dáme jej do misky a necháme 20 nimut odležet v chladničce,aby…
více o Půlměsíce z tvarohového těsta