3.17
Rozšleháme vejce, změklé máslo a cukr do pěny. Přidáme tvaroh a nakonec mouku. Těsto necháme ztuhnout alespoň půl… více o Šárčiny ovocné knedlíky
Příprava je snadná. Všechno dáme do mísy (včetně rozdrobených kvasnic), trochu promísíme a necháme kynout cca 20–30… více o Kynuté ovocné knedlíky
Vše mimo ovoce smícháme, pokud je těsto husté (drobí se), je možné ho naředit trochou mléka, pokud je řídké (teče),… více o Hrstkové ovocné knedlíky
Naše nejvyšší hory Krkonoše, které jezdí každoročně obdivovat davy turistů od nás i ze… Celý článek
Alobal a pečicí papír jsou běžnou součástí každé kuchyně, ale ne každý možná tuší, jak je… Celý článek
Řada z nás má na červenou řepu špatné vzpomínky ze školních jídelen, navíc syrová nevypadá… Celý článek
Na poctivém guláši si nemusíte pochutnat jen v hospodě. Když dodržíte postup, bude stejně… Celý článek
Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na másle a necháme vychladnout. Brambory oloupeme a nastrouháme na jemném… více o Boubínské bramboráčky
Smícháním všech ingrediencí utvoříme těsto, které vlijeme do vymazané a vysypané dortové formy (22 cm) a dáme péct do… více o Krémový jahodový dort
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme kousky surimi masa, trochu citrónového pepře, sůl a propláchnutou rýži.… více o Surimi rizoto
Králíka rozporcujeme, z trupu připravíme vývar. Pokud nemáme celého dáme kýta, hřbety a podlejeme vodou. Porce osolíme,… více o Králík – slintající soused
Na olej dáme nakrájenou cibuli a na nudličky nakrájené maso, osolíme, přidáme chilli a necháme dusit. Nejprve ve… více o Ostrá směs s kedlubnami
cibuli, špenát a cuketu nakrájenou na kosky rozvaříme a podusíme v míse si připravíme nakrájené rohlíky, nastrouhaný… více o Cuketa se špenátem
Sójové maso uvařte ve vodě se solí a lžící sojové omáčky. Maso vyndejte a vymačkejte. Vychladlé maso smíchejte se… více o Sójové maso na kari
Na pánvičce rozpustíme máslo a přidáme na kolečka nakrájené krabí tyčinky a na plátky nakrájeného Šmakouna, posypeme… více o Krabí tyčinky se zeleninou
Plechovka s mlékem se vaří dvě hodiny ( v papiňáku hodinu). Po vychladnutí smíchat s třetinou másla. Zbytek másla… více o Medovník – krém
Do hrnce dáme očištěné kuře nebo slepici (můžeme předem naporcovat), přilijeme vodu, přidáme koření a zeleninu, osolíme… více o Jednoduché kuře (slepice) na paprice
Ingredience promícháme a pečeme v dobře vymazané (ideálně sádlem) a vysypané formě cca 45 minut. Po vychladnutí beránka… více o Piškotový beránek
Tukem pokryjeme tence dno papiňáku a když se rozhřeje, nasypeme tam maso nakrájené na 2 cm kostky. Občas mícháme. Maso… více o Guláš v papiňáku