Mléko, pudinkový prášek, lžíci hrubé mouky, žloutek a 3 vrchovaté lžíce cukru smícháme a uvaříme hustou kaši. Máslo necháme povolit a vyšleháme s vanilkovým cukrem. Do másla postupně zašleháme uvařenou kaši. Pozor: kaše i máslo musí mít stejnou teplotu.
Mouku smíchanou s práškem do pečiva a práškem do perníku promícháme s cukrem, pudinkem a kakaem. Přilijeme olej a vejce…
více o Perník s pudinkem – nedrobí se
Rozšleháme cukr s vajíčky a postupně přimícháváme po lžičkách mouku. Čím déle šleháme, tím bude piškot lepší (šlehám 15…
více o Jahodový piškot s pudinkem
Listové těsto rozdělíme na dva díly. Jeden díl rozložíme na vyšší plech. Poklademe nastrouhaná jablka, přidáme vlašské…
více o Jablečná buchta s pudinkem
Žloutky vyšleháme s cukry do pěny, pak vmícháme mouku a nakonec i tuhý sníh z bílků. Těsto nalijeme na plech vyložený…
více o Blesková roláda s pudinkem
Hovězí maso si omyjeme a nakrájíme na kostky - čtyři kostky po 100 g.
Nakrájíme si cibuli nadrobno a osmažíme na oleji…
více o Kari guláš s hovězím masem
Stejně velké nové brambůrky neloupeme, pouze důkladně očistíme a osušíme a upečeme je na suchém plechu do tmavě hněda.…
více o Dědovy pikantní brambůrky