Vyválíme těsto silné asi 2 mm a vložíme do dortové formy o průměru 24 cm vyložené až po okraj pečicím papírem. Těsto bude asi do 3/4 výšky formy.
Z tvarohu, 5 lžic cukru, vanilkového cukru, pudinku, oleje, mléka, 1vejce a 2 žloutků připravíme mixérem tekutou směs, kterou opatrně nalijeme do těsta ve formě. Pečeme ve vyhřáté troubě na 200 °C 35 minut.
Mezitím ušleháme umytými metličkami sníh ze 2 bílků se 2 lžícemi cukru.
Po 35 minutách Krémeš vyndáme a rozetřeme sníh na povrch. Vrátíme do trouby a asi 5 minut zapečeme do lehounkého zhnědnutí.
Ze 100 g cukru, 1 tvarohu, mléka, oleje, soli, mouky a prášku do pečiva uděláme vláčné těsto.
1/3 schováme na mřížky a…
více o Mřížkový rebarborový koláč
Rajčata nakrájejte na plátky a povařte při 750 W po dobu 6–8 minut, dokud se slupka neodděluje sama. Rajčata oloupejte…
více o Tomatová polévka – Jet Chef
Nejprve si banány oloupeme a pak rozkrojíme na půl a položíme na talířek. Mléko s kakaem pak spojíme, aby vznikl jakoby…
více o Banány s čokoládovou polevou
Salát očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Papriku zbavíme jádřince a nakrájíme ji na kostičky. Fazole a…
více o Pikantní fazolová pochoutka
Smícháme mouku, cukr, kakao a prášek do pečiva. Přidáme heru a mléko a vypracujeme hladké těsto. Dáme ho do lednice na…
více o Strouhaný koláč s tvarohem