Každý plátek ne úplně rozmraženého těsta rozřízneme na 6 obdélníčků a upečeme na plechu v troubě.
Mezitím připravíme krém. Z mléka, krupicového a vanilkového cukru a vanilkového pudinku uděláme hustší pudink, který necháme vychladnout. Ušleháme máslo a po částech ho vmícháme do vychladlého pudinku. Nakonec přidáme rum. Těsto po upečení rozřízneme na poloviny, na spodní díl nastříkáme cukrářským sáčkem krém, přiklopíme horním dílem a posypeme moučkovým cukrem.
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
Jablková pusa na rozloučenou
Uvaříme slazené kondenzované mléko – 2 hodiny v klasickém hrnci, 45 minut v tlakovém –…
více o Jablečná pusa na rozloučenou
Z koření připravíme marinádu, kuřecí maso nakrájíme na malé kousky, přidáme marinádu a necháme chvilku odležet.
Na…
více o Kuřecí maso s pórkem na kari