Každý plátek ne úplně rozmraženého těsta rozřízneme na 6 obdélníčků a upečeme na plechu v troubě.
Mezitím připravíme krém. Z mléka, krupicového a vanilkového cukru a vanilkového pudinku uděláme hustší pudink, který necháme vychladnout. Ušleháme máslo a po částech ho vmícháme do vychladlého pudinku. Nakonec přidáme rum. Těsto po upečení rozřízneme na poloviny, na spodní díl nastříkáme cukrářským sáčkem krém, přiklopíme horním dílem a posypeme moučkovým cukrem.
V páře uvaříme pudink v půl litru vody, žloutky, vanilkový cukr, citron. Necháme vychladnout. Ušleháme máslo s cukrem,…
více o Bruselák s citronovým krémem
Kuře vykostíme klasickým postupem na plát, který si roztáhneme a osolíme. Z mletého masa si připravíme standartní směs…
více o Kuřecí roláda s mletým masem