Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a vyjmeme žloutky. Ty vložíme do misky, kde je vidličkou rozmačkáme s máslem a majonézou do jemného krému. Bílky protlačíme přes kovovou mřížku nebo pokrájíme na kostičky a přimícháme k žloutkové pastě.
Pomazánku osolíme a dáme vychladit. Podáváme s čerstvým pečivem.
Brambory a vejce nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme zbylé přísady a promícháme lžící nebo vidličkou, nemixujeme.…
více o Bramborovo-vajíčková pomazánka
Maso omyjeme, prošpikujeme nudličkami párků, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájenou nadrobno osmažíme na oleji, maso na…
více o Frankfurtská hovězí pečeně
Kukuřici necháme okapat.
V misce smícháme sýr s rozmačkaným česnekem a kukuřicí. Na chvíli dáme do ledničky uležet.
…
více o Cottage s kukuřicí a česnekem