Všechny ingredience na piškot smícháme v míse a dáme na vymazaný a kokosem vysypaný plech. Pečeme na 180 stupňů cca 15–20 minut. Vychladlý piškot potřeme pikantním džemem.
Krém: Uvaříme pudinky s cukrem a ještě do teplého zašleháme tvarohy. Máslo si vyšleháme s moučkovým cukrem a postupně přidáváme vychladlou tvarohovou směs, přilijeme trošku rumu. Krém rozdělíme na poloviny, do jedné přidáme kakao. Piškot potřeme světlým krémem a potom tmavým.
Poleva: Čokoládu rozehřejeme a ještě do teplé zašleháme zakysané smetany.
Ušleháme žloutky s cukrem, vodou, olejem. Přidáme mouku s práškem do pečiva a nakonec vmícháme sníh z bílků. Rozdělíme…
více o Mandarinkové krémové řezy
Smíchejte olej, sůl, citronovou šťávu a potřete tím rybu. Na pánvi ve 2 lžících oleje krátce osmažte směs MANGOOT MIX.…
více o Pikantní směs na ryby Mangoot
Kuřecí čtvrky omyjeme, potřeme česnekem, posypeme kmínem,gril.kořením a osmažíme na pánvi na oleji.
Pak vyndáme maso…
více o Kuřecí čtvrtky s rýží od Peti
Marináda na 2-3 krkovice:
- 1 cibule
- 1 strožek česneku
- 3 lžíce hořčice
- 1 dl piva ( desítku, 12 je moc hořká)
…
více o Krkovice v pivu podle Terči