Všechny ingredience na piškot smícháme v míse a dáme na vymazaný a kokosem vysypaný plech. Pečeme na 180 stupňů cca 15–20 minut. Vychladlý piškot potřeme pikantním džemem.
Krém: Uvaříme pudinky s cukrem a ještě do teplého zašleháme tvarohy. Máslo si vyšleháme s moučkovým cukrem a postupně přidáváme vychladlou tvarohovou směs, přilijeme trošku rumu. Krém rozdělíme na poloviny, do jedné přidáme kakao. Piškot potřeme světlým krémem a potom tmavým.
Poleva: Čokoládu rozehřejeme a ještě do teplé zašleháme zakysané smetany.
Ušleháme žloutky s cukrem, vodou, olejem. Přidáme mouku s práškem do pečiva a nakonec vmícháme sníh z bílků. Rozdělíme…
více o Mandarinkové krémové řezy
Cibule nakrájíme na spíše tenké kolečka, které ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé…
více o Avignonský rumpsteak s cibulí
Všechny suroviny zpracujeme v hladké těsto, zabalíme do potravinářské fólie a dáme vychladit do chladničky na cca 1/2…
více o Cukroví z pudinku bez vajec
Máslo utřeme s cukrem do pěny. Mouku smícháme s práškem do pečiva a oříšky. Do máslové hmoty postupně zašleháme vejce.…
více o Čokoládový koláč s třešněmi
Veku nakrájíme na plátky. Máslo, česnek se solí a nakrájenou zelenou petrželkou utřeme do pěny a potřeme plátky veky z…
více o Australský česnekový chléb