Všechny ingredience na piškot smícháme v míse a dáme na vymazaný a kokosem vysypaný plech. Pečeme na 180 stupňů cca 15–20 minut. Vychladlý piškot potřeme pikantním džemem.
Krém: Uvaříme pudinky s cukrem a ještě do teplého zašleháme tvarohy. Máslo si vyšleháme s moučkovým cukrem a postupně přidáváme vychladlou tvarohovou směs, přilijeme trošku rumu. Krém rozdělíme na poloviny, do jedné přidáme kakao. Piškot potřeme světlým krémem a potom tmavým.
Poleva: Čokoládu rozehřejeme a ještě do teplé zašleháme zakysané smetany.
Ušleháme žloutky s cukrem, vodou, olejem. Přidáme mouku s práškem do pečiva a nakonec vmícháme sníh z bílků. Rozdělíme…
více o Mandarinkové krémové řezy
Z mouky, cukrů, tuku,žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu…
více o „Paličkové" linecké cukroví
Cibuli a anglickou slaninu pokrájíme na kostičky a společně orestujeme. Přidáme propláchnuté červené fazole (bez nálevu…
více o Bretaňský fazolový salát
Těsto: žloutky vyšleháme s cukrem a vanilkovým aroma do pěny, vmícháme olej, vodu, mouku s kypřidlem a dobře promícháme…
více o "POLÁRKA" vanilkové řezy