Smícháním všech ingrediencí utvoříme těsto, které vlijeme do vymazané a vysypané dortové formy (22 cm) a dáme péct do předehřáté trouby (cca 15 minut). Změklé máslo ušleháme s cukrem, pak přidáme tvaroh, opět promícháme a krém rozetřeme na vychladlý korpus.
Na krém naskládáme jahody – množství dle chuti. Z vody, sirupu a pudinku uvaříme želé, kterým přelijeme lžící všechny jahody, nakonec do mezer vlijeme zbytek želé. Dort dáme do chladničky a necháme proležet (nasáknout korpus) alespoň 24 hodin. Před podáváním můžeme dozdobit šlehačkou.
Cukr a žloutky ušleháme, postupně přidáme vše ostatní a zamícháme. Opatrně přidáme sníh.
Do vymazaného a vysypaného…
více o Rybízová buchta s čokoládou
Smícháme mouku, cukr, prášek do pečiva a vejce. Přidáme nastrouhanou margot čokoládu a šlehačku. Pořádně propracujeme. …
více o Buchta s margot čokoládou
Máslo utřeme s cukrem, přidáme vejce, mouku a prášek do pečiva. Vločky rozmixujem na jemno a přidáme s kokosem do těsta…
více o Kokosové dukátky (Anglie)
1den: 1 kg omytého rybízu přelijeme 1 litrem horké vody, přidá se lžička kyseliny citrónové, lehce promíchat a nechá se…
více o Rybízová šťáva za studena