Vše smícháme, naplníme do skleniček, které dobře uzavřeme a v zavařovacím hrnci zahříváme 20 minut na teplotu 90 °C. Při této teplotě sterilizujeme ještě 20 minut. Poté vyjmeme a necháme vychladnout.
Z másla a mouky usmažíme světlou jíšku, kterou zředíme vývarem a povaříme. Ve smetaně rozkvedláme žloutky a přidáme je…
více o Křenová omáčka se smetanou
Na oleji zesklovatíme cibulku, přidáme žampiony, na kousky nakrájené krabí tyčinky, pórek, osolíme, opepříme, okořeníme…
více o Rizoto z krabích tyčinek
Uvaříme pudink z necelého půllitru vody, osladíme a do horkého pudinku vmícháme 50 g Hery (můžeme přidat trošku rumu).…
více o Jablečný koláč s pudinkem