Už připravenou křepelku osolíme a zašpejlíme. Prsíčka křepelky obložíme plátkem slaniny, zabalíme do vinných listů a ovážeme nití. Dáme péct na máslo a podléváme vodou a hovězí polévkou.
Přebranou a spařenou rýži nasypeme do kastrolu, osolíme, přidáme cibuli, hřebíčky, máslo a zalijeme hovězí polévkou, aby se to vše dalo dusit. Hotové pak promícháme se strouhaným parmazánem.
Upečená křepelka se pak naservíruje na talíř s obloženou rýží a zalije se přecezenou šťávou.
Listové těsto rozválíme a nakrájíme na čtverce velké tak, abychom do něj mohli zabalit celý hermelín, posypeme kořením …
více o Hermelín v listovém těstíčku
Z uvedených ingrediencí vymícháme metličkou těsto (jako na palačinky), upečeme pozvolna na tuku na pánvičce z obou…
více o Celestýnské nudle do polévky