Už připravenou křepelku osolíme a zašpejlíme. Prsíčka křepelky obložíme plátkem slaniny, zabalíme do vinných listů a ovážeme nití. Dáme péct na máslo a podléváme vodou a hovězí polévkou.
Přebranou a spařenou rýži nasypeme do kastrolu, osolíme, přidáme cibuli, hřebíčky, máslo a zalijeme hovězí polévkou, aby se to vše dalo dusit. Hotové pak promícháme se strouhaným parmazánem.
Upečená křepelka se pak naservíruje na talíř s obloženou rýží a zalije se přecezenou šťávou.
Sojové kostky zalijeme soj.omáčkama a worchestrem,přilijeme vodu a uvaříme do měkka.Nakrájenou větší cibuli osmahneme…
více o Sojové maso se sojovou omáčkou
V hrnku smícháme vodu, solamyl, sojovou omáčku, ocet, cukr, podravku a sůl. Na pánvi rozehřejeme olej a vlijeme obsah…
více o Rychlá sladkokyselá omáčka
Těsto připravíme tak, že smícháme vajíčka s cukrem a sádlem, poté šleháme tak dlouho, aby cukr nekřupal mezi zuby (tak…
více o Košíčky maďarské babičky