Pusťte se do přípravy omáčky. V misce smíchejte všechny ingredience na omáčku a dle chuti dochuťte. 4 lžíce omáčky si dejte stranou.
Pokud je třeba, zbavte krevety přebytečné vody mírným tlakem a přidejte je do omáčky. Promíchejte.
Avokáda omyjte, osušte a rozpulte. Zbavte je pecky a vyndejte dužinu. Slupku avokáda naplňte krevetami a navrch dejte vydlabanou nakrájenou dužinu.
Salát dochuťte olejem a citronovou šťávou. Rozdělte jednotlivé porce na talíře a opřete o něj naplněná avokáda. Na závěr polejte každé avokádo omáčkou a ihned servírujte.
Krém je nutno udělat den předem: jednu smetanu uvedeme do varu, nalámeme do ní bílou čokoládu, mírně vaříme asi 1 min.,…
více o Pařížské kostky černobílé
Kapustu uvaříme ve slané vodě doměkka, scedíme, necháme okapat a po vychladnutí ještě přebytečnou vodu vymačkáme. Pak…
více o Kapustové karbanátky se sýrem