Pusťte se do přípravy omáčky. V misce smíchejte všechny ingredience na omáčku a dle chuti dochuťte. 4 lžíce omáčky si dejte stranou.
Pokud je třeba, zbavte krevety přebytečné vody mírným tlakem a přidejte je do omáčky. Promíchejte.
Avokáda omyjte, osušte a rozpulte. Zbavte je pecky a vyndejte dužinu. Slupku avokáda naplňte krevetami a navrch dejte vydlabanou nakrájenou dužinu.
Salát dochuťte olejem a citronovou šťávou. Rozdělte jednotlivé porce na talíře a opřete o něj naplněná avokáda. Na závěr polejte každé avokádo omáčkou a ihned servírujte.
Králíka rozporcujeme, z trupu připravíme vývar. Pokud nemáme celého dáme kýta, hřbety a podlejeme vodou. Porce osolíme,…
více o Králík – slintající soused
Rajčata nakrájejte na plátky a povařte při 750 W po dobu 6–8 minut, dokud se slupka neodděluje sama. Rajčata oloupejte…
více o Tomatová polévka – Jet Chef
V uvedeném pořadí vložíme ingredience do pekárny. Použijeme zarovnanou lžičku droždí a vrchovatou lžičku soli. Zapneme…
více o Kmínový chleba z pekárny